Weblog

Enquête resultaten analyseren - Grafieken en filters

Michael Van Den Reym - 5 Augustus 2014

U heeft een enquête uitgestuurd en al een groot aantal respondenten hebben uw enquête ingevuld? Dan hebben we voor u goed nieuws! U heeft namelijk geen uren tijd meer nodig om alle resultaten te analyseren. 

Via het tabblad resultaten kan u onmiddellijk de resultaten van uw enquête bekijken. Rechtsonder vindt u de grafiek van de eerste vraag van de enquête. Via de knop ‘Bekijk alle grafieken online’ kan u deze grafieken voor elke vraag bekijken.

Grafiek enquête

Meerkeuzevragen enkele keuze worden in een taartdiagram weergegeven, resultaten op andere vragen in een staafdiagram. Bij schaalvragen wordt meteen gemiddelde en variantie berekend.

Resultaten op open vragen en toelichtingen kan u terugvinden in het Word- en Excelbestand.

Links onderaan het tabblad resultaten kan u ook een filteranalyse uitvoeren. In onderstaand voorbeeld wordt wanneer  u op de link Directeur klikt, de resultaten in online grafieken weergegeven voor de groep mensen die ‘Directeur’ hebben geantwoord op de eerste vraag.

Zo kan u meteen per groep respondenten de grafieken en antwoorden terugvinden.

Filteranalyse

Wil u ook een enquête maken en meteen de resultaten in grafieken (inclusie filteranalyse) kunnen bekijken en analyseren? Probeer dan gratis Enquete Maken


Deel op Facebook Deel op Facebook Deel op TwitterDeel op Twitter


Reacties

Reactie toevoegen
Uw naam

Uw e-mail

Uw reactie


© 2017 Enquête Maken - VDR WEB