Weblog

Enquete resultaten - eenvoudigere verwerking en analyse

Michael Van Den Reym - 12 Januari 2014
Nieuwe functies
We zijn steeds bezig onze diensten verder uit te breiden. Uit feedback die we van onze gebruikers hebben gekregen bleek de rapportage van de resultaten nog beter te kunnen.

We hebben nu 2 nieuwe functies toegevoegd om de resultaten van de enquête nog beter en eenvoudiger te verwerken en analyseren.

Zo hoeft u voor eenvoudige filteranalyses geen Excel meer te gebruiken en werd het Word-bestand aangevuld met gemakkelijk kopieerbare en bewerkbare grafieken.

Filteranalyses
In het linkermenu bij de resultaten vindt u het icoontje 'Statistieken met filters'. Wanneer u op deze link klikt, ziet u een overzicht van de meerkeuzevragen waarop gefilterd kan worden.

Stel u hebt een vraag toegevoegd 'Wat is uw geslacht?' Dan ziet u 2 links, 1 naar 'Man' en 1 naar 'Vrouw'. Klikt u dan verder op de antwoordmogelijkheid 'Man', dan u ziet de resultaten van enkel de mannelijke deelnemers.

Word-rapportage met grafieken
De rapportagefunctie in Word werd verder uitgebreid. Vanaf nu worden grafieken rechtstreeks in het Word-bestand ingevoerd. U kan achteraf ook nog in Word eenvoudig de titel van de grafiek, de legende, kleuren en gegevens verder aanpassen!

Grafiek in Word
 
Deel op Facebook Deel op Facebook Deel op TwitterDeel op Twitter


Reacties

Els

Geweldig, die nieuwe grafieken zo rechtstreeks in beeld!

Reactie toevoegen
Uw naam

Uw e-mail

Uw reactie


© 2017 Enquête Maken - VDR WEB