Weblog

Enquête op website

Michael Van Den Reym - 7 September 2013
Vorige maand plaatsten we tijdens 1 week een uitnodiging op de website om deel te nemen aan onze enquête. Deze enquête werd getoond na bezoek van minstens 5 pagina's en maximaal 1 keer per bezoeker. 94 bezoekers vulden de enquête in.

Onze conclusies waren als volgt:

Onze software heeft een gemengd gebruikspubliek:

30% van onze gebruikers zijn bedrijven, 26% overheidsinstellingen of non-profit, 23% studenten en 20% particulieren.

Gebruiksvriendelijkheid is het belangrijkst

We stelden de vraag wat het belangrijkste is aan enquête-sofware. Uit de resultaten blijkt het dat het vooral belangrijk is dat  de software duidelijk, gemakkelijk en overzichtelijk is. We maken onze software dan ook steeds gebruiksvriendelijker.

Verbeterpunten

De meeste personen waren al tevreden over de software, zoveel te beter. Sommige personen wensten een duidelijkere weergave van de resultaten, ook hier zullen we aan werken.

Plaats ook een enquête op uw website

Ook u kan gemakkelijk een enquête op uw website plaatsen met onze nieuwe website integratie functie. Heeft u hiervoor nog vragen of wil u het uitnodigingsformulier volledig in een eigen design kan u ons contacteren via info@enquetemaken.be 
Deel op Facebook Deel op Facebook Deel op TwitterDeel op Twitter


Reacties

Benoit Boval

Hallo
Ik heb onlangs een enquête over vrouwen en sport aangemaakt, er hebben al minstens 5 mensen op gereageerd.Nu heb ik per ongeluk hetzelfde e-mailadres gebruikt als mijn vorig account.
Als ik me nu wil aanmelden om de resultaten te bekijken kom ik op mijn vorige account.
Een enquete over ogen tegen. Ik heb het e-mailadres verandert, maar dit hielp niet echt. Dit is de link naar de ênquete equetemaken.be/toonenquete.php?id=171681. Willen jullie hier even naar kijken zodat ik weer aan mijn enquête kan? Hij kan niet weg zijn, de link werkt nog steeds.
Vriendelijke groeten Benoit

Michael Van Den Reym

Ik heb de juiste inloggegevens doorgestuurd naar uw e-mail adres.

Reactie toevoegen
Uw naam

Uw e-mail

Uw reactie


© 2017 Enquête Maken - VDR WEB