Uw eigen enquete via enquetemaken.be

Zou jij naar De Slimme speeltuin gaan?
Komt het wel eens voor dat je ene kind zich prima vermaakt in de speeltuin, terwijl je andere kind niet weet wat hij/zij kan doen? Dat is bij De Slimme Speeltuin onmogelijk.

De Slimme Speeltuin is een speeltuin die sporten & spelen, natuur en techniek met elkaar combineert. Deze combinatie maakt De Slimme Speeltuin uniek.

Buiten heeft De Slimme Speeltuin interactieve speeltoestellen, interactieve sportvelden, zoals een voetbalmuur en een hockeyveld. Je kunt klimmen, freerunnen en fitnessen. We hebben wanderpaden, speciale looppaden waar je kan rondlopen en van alles kunt ontdekken.

Binnen hebben we speciale uitdagingen, zoals het doen van proefjes, ontdekken en uitvinden. Er zijn bouwkamers voor lego, spectaculaire knikkerbanen en voor de kleintjes grote blokken. We hebben een verkeersplein met echte speelhuisjes. Of je kunt er lekker rustig tekenen of verven.

Voor de ouders hebben we ruim opgezette comfortabele zitjes en specialisten rondlopen die indien gewenst vragen van ouders kunnen beantwoorden.

Om dit te kunnen realiseren is marktonderzoek nodig, om te kijken of er vraag is naar zo’n speeltuin. In de vorm van deze enquête wordt dit marktonderzoek gedaan.

Help ons mee De Slimme Speeltuin te realiseren, door deze enquête in te vullen.