Uw eigen enquete via enquetemaken.be

Zomertijd = vakantietijd?


Zomertijd, vakantietijd. Onderwijspersoneel wordt wel eens benijd om de vele vakantiedagen. Maar uit ervaring weten we dat de school nooit helemaal uit je hoofd verdwijnt. Je ruimt je klas op, je ontvangt op school al enkele nieuwe leerlingen, je bent opgeroepen om aanwezig te zijn voor mogelijke inschrijvingen, je begint na te denken over nieuwe lesinhouden of een andere aanpak, je schuimt rommelmarkten af, geeft de muren van je klas een lik verf, leest en herleest publicaties over kinderen met zorgvragen, ...

Vorige zomer vroegen we hoeveel geld je uit eigen zak investeert bij het begin van het nieuwe schooljaar. Deze zomer willen we niet alleen weten hoeveel geld je besteedt aan les-, werk- en knutselmateriaal, maar ook hoe tevreden je bent over je job en hoeveel tijd je actief bezig bent met de afsluiting van het oude schooljaar en het voorbereiden van een nieuwe start.

Loopt het in jouw school wel goed en zijn er afspraken? Of duurt het wel even voor de vakantie echt als vakantie aanvoelt? Vul deze korte enquête in en laat het ons weten!